Magyarok Vására

Évente többször megrendezésre kerül a XXII. kerületben a Magyarok Vására (és Családi egészségnap Rózsavölgyben). Ezen a rendezvényen kedvező áron lehet vásárolni termelői és kézműves portékákat (méz, sajt, savanyúság, gyümölcs, szappan, pékárú, fűszerek, könyvek stb.).  Ezen felül természetgyógyászok ingyenes tanácsadást tartanak, van gyermekfoglalkoztató, íjászbemutató.

 

Időpontok: 2013. március 23. 8-16 óra

2013. április 13. 8-16 óra

2013. május 4. 8-16 óra

2013. június 8. 8-16 óra.

 

A helyszín: Rózsavölgyi Művelődési Ház, Budapest, XXII. Ady Endre u. 25.


Nagyobb térképre váltás

Megközelíthetőség: 41-es villamos Rózsavölgy alsó megállójában található a Művelődési Ház, csak az Ady Endre utcán kell átmenni.

 

Mire számíts, ha eljössz:

Ez egy barátságos, családias rendezvény, nagyon finom ételek (méz, lekvár, savanyúság, zöldség, gyümölcs, füstöltárú, sajt stb.) kaphatóak, kistermelőktől, általában kíméletes gazdálkodásból, kedvező áron.

Sok terméknél van lehetőség a vásárlás előtt kóstolásra, szívesen elmondják, mi hogyan készült, mihez használható (pl.  a különböző ételízesítőknél).  Lehetőség van bio mosószerek, szappanok beszerzésére, kaphatóak kézműves ékszerek, magyarsággal foglalkozó könyvek is.

A vásár viszonylag kicsi, hamar végigjárható, nem egésznapos program! Persze ha természetgyógyász tanácsadáson, kezelésen is szeretnél részt venni más a helyzet.