Kik is vagyunk mi?

5 csajszi, 5 különböző személyiség, 5 különböző szakma, 5 különböző élethelyzet. Nehéz lenne minket pár szóban bemutatni, nem is vállalnám ezt a feladatot. Öten ötfélék, vagy inkább ötszázfélék vagyunk.

Ősidők óta ismerjük egymást, igyekszünk bizonyos időközönként találkozni, vagy ha máshogy nem megy akkor kihasználjuk a modern technika vívmányait és hosszas kör e-maileket írunk egymásnak. Amikor összejövünk beszélgetünk, vitatkozunk és annak ellenére, hogy rengeteg dologról más a véleményünk még nem sikerült véresen összevesznünk. Sokmindent kibírt az a barátság: iskolákat, munkahely váltásokat, fiúkat, házasságokat, gyerekszületéseket, költözéseket.

 

Ezt az oldalt 5 barátnő hozta létre. Persze nem csak mi öten fogunk itt megjelenni írásainkkal, hanem kedves barátaink is, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy megmutassák magukat, véleményüket, tudásukat a nagyvilágnak, vagy legalábbis a látogatóinknak.

 

És hogy miről írunk majd? Arról ami minket is érdekel: önmagunkról :-), munkáról, háztartásról, vásárlásról, gyereknevelésről, tanulásról, főzésről, szépülésről, kreatív dolgokról, utazásról, munkakeresésről, pénzbeosztásról és még rengeteg mindenről.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.